Ouder-Kind-toernooi 2018

Beste tennisvrienden,
De clubkampioenschappen dubbel zijn in volle gang en het einde van het tennisseizoen komt in zicht. Het is dus tijd voor het “ouder kind toernooi”. Dit toernooi is voor jong en oud! en die spelen dan ook nog samen. Je mag zelf je eigen partner uitzoeken. Dat hoeft niet perse je eigen vader of moeder te zijn, of je eigen kind. Nee hoor, als jeugdlid mag je kiezen met wie je wilt tennissen, opa, oma, buurman of buurvrouw, oom, tante. Het maakt niet uit en je partner hoeft ook niet lid te zijn. Hetzelfde geldt voor de volwassen leden. Heb je niet 1-2-3 een kind voorhanden? Een buurjongen of -meisje, neefje of nichtje, misschien zelfs wel een kleinkind. Het kan deze keer allemaal.
Het toernooi zal zondag 7 oktober van 10.00 tot 12.00 worden gehouden. Aansluitend zijn de finale wedstrijden van de dubbelclubkampioenschappen.
Als je mee wilt doen kan je je opgeven bij Rob van Schutterhoef (robvanschutterhoef@gmail.com) tm vrijdag 5 oktober.
Sportieve groet en hopelijk tot zondag 7 oktober!