Mixtoernooi 2017

Ondanks een valse start vanwege het slechte weer op zaterdag, was het Mix Dubbel Toernooi van LTC Dúndelle een groot succes! Tien koppels streden op zondag 10 september om de titel van clubkampioen op het zonovergoten tennispark in Bakkeveen. Ook niet-spelende leden en aanhang kwamen kijken en droegen bij aan de uitgelaten sfeer. In poul B maakten tot de laatste twee poulwedstrijden nog vier van de vijf koppels kans om op de 1e plaats te eindigen. Hierna volgden nog twee spannende halve finales tussen Aline/Bas en Meriam/ Michel enerzijds en Christien/Johan en Nynke/Andries anderzijds. Het kampioenschap werd in de finale betwist door Aline/Bas en Nynke/Andries. Na een zinderende driesetter werd de 1e plaats opgeëist door het debuterende koppel Nynke de Jong en Andries van der Velde. Zij mogen zich Clubkampioen Mix-Dubbel noemen tot september 2018! Voor foto’s zie Facebook