Geslaagde uitgestelde ALV/Jeugdactiviteit/BBQ

Omdat de jaarlijkse ALV in de gebruikelijke periode vanwege de coronamaatregelen niet kon plaatsvinden, heeft het bestuur besloten als experiment de uitgestelde ALV te combineren met een jeugdactiviteit en een BBQ voor alle leden, aanhang en belangstellenden.

De opkomst was niet overdreven hoog, maar door de jeugdactiviteit waren er voor het eerst ook ouders (zelf niet lid) van jeugdleden aanwezig. Het bestuur maakte van de gelegenheid gebruik om onze nu toch echt aftredende secretaris Nynke de Jong te bedanken voor haar nimmer aflatende inzet sinds haar aantreden in 2015. Voor foto’s zie Facebook

De aansluitende bbq was ook erg gezellig en zelfs drukker bezocht dan de ALV! Voor herhaling vatbaar dus wat het bestuur betreft. Misschien de jaarlijkse ALV voortaan in de (na)zomer plannen dan maar? We horen graag de mening van leden hierover, bijvoorbeeld op de eerstvolgende reguliere ALV in februari. Foto’s van tijdens de bbq waren helaas niet geschikt voor publicatie.