Wij doen mee met NL-doet op 14 maart 2020! Uitgesteld door COVID-19 uitbraak

Beste tennisleden,

Onderstaande klussen zijn uitgesteld tot nader bericht

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 16e keer NL-doet in het hele Koninkrijk.

Ook LTC Dúndelle doet mee aan NL-doet!

Wij hebben ons als tennisvereniging opgegeven, om een bijdrage te krijgen voor de vervanging van de sleepnetten.

Deze aanvraag is gehonoreerd mits wij met onze leden/vrijwilligers klussen gaan doen op ons tennispark. Het is wel de bedoeling dat we met voldoende mensen de klussen uitvoeren. De klussen moeten ook vastgelegd worden middels foto’s. Kunnen we bij een controle dit niet laten zien dan kan het zijn dat we de bijdrage van de sleepnetten niet krijgen. Dit zou natuurlijk zonde zijn, omdat we als vereniging het geld goed kunnen gebruiken.

Deze dag is voor ons een mooi moment om het tennispark weer gereed te maken voor de start van het nieuwe tennisjaar.

We maken met elkaar, als leden gebruik van het tennispark. Dit betekent dat we ook met elkaar dienen te zorgen dat het park gereed is voor het nieuwe seizoen.

Bekijk de klussen goed om te bepalen wat je eventueel wilt doen. Probeer hiervoor zelf zoveel mogelijk je eigen gereedschap e.d. mee te nemen.

Onderstaand een lijst met werkzaamheden die verricht moeten worden, gelieve zelf voor het gereedschap/materiaal zorgen, zoals hoge-drukreiniger, bezems, handgereedschap, etc.

–        Terrein rondom vrij van gravel, alg, blad en takken.

–        Putten tussen baan en terras schoonmaken

–        Winddoeken ophangen

–        Netten ophangen, mits baan gereed.

–        Nieuwe sleepnetten ophangen (ophangpunt verlagen i.v.m. jeugd) mits aanwezig

–        Kapstok ophangen in de hal

–        Lamp veranda ophangen

–        Berghokken en meterkast spinnenweb vrijmaken/ schoonmaken

–        Grote draaihek vaste deel grondverankering herstellen

–        Gebouw binnen schoonmaken (materiaal aanwezig)

–        Steun/schoor hek buiten aan parkeerterreinzijde

–        Planken ophangen in de kantine boven aanrecht

–        Vastzethaak deur berghok opnieuw op deur monteren

We doen graag een beroep op jullie, leden, om zaterdag 14 maart te komen en samen deze klussen uit te voeren. Vele handen maken licht werk!

Tijdstip 9.30 – 12.00 uur, de koffie staat klaar vanaf 9.00 uur.

Als we met voldoende mensen zijn moet het lukken om deze klussen voor 12.00 uur af te ronden.

Je kunt je opgeven via rene75mulder@hotmail.nl of via whatsapp op 06-55157536

Alvast bedankt voor jullie inzet.

Met vriendelijk groet,

Bestuur LTC Dúndelle