Mix-Dubbelkampioenschappen 2019

Afgelopen zondag was weer één van de hoogtepunten van het tennisjaar bij LTC Dúndelle:

Het Mix-Dubbeltoernooi.

Vanaf 10 uur waren de banen en het terras drukbezet tijdens de poulewedstrijden.

De eerste uren was de zon ook nog van de partij, maar daarna had menigeen op het terras wel een dekentje of een plekje bij de terraskachel nodig om het warm te houden.

Gelukkig bleef het de hele dag droog en kon er volop genoten worden van spannende wedstrijden en lekkere hapjes en drankjes met dank aan de kantinecrew.

De kruisfinales werden betwist door Johan/Christien vs. Roy/Meriam en Nynke/Andries vs. Ria/Cor.

In de finale stonden Andries en Nynke tegenover Ria en Cor. Eerstgenoemden herhaalden met het winnen van deze partij hun prestatie van vorig jaar; gefeliciteerd!